Baby: Den ultimate fitnessmaskinen!

Det er på tide å forberede sommerkroppen 2017!

Sliter du med dørstokkmila og hang til sofasliting og generell bedagelighet? Er du verdensmester i å lete opp gode grunner til å droppe trening til fordel for havgod pappvin og ostepop? Look no further, jeg har løsningen for deg!

Hils velkommen til Baby2017! Baby2017 er et døgnåpent treningsstudio (eller PTen fra helvete, om du vil) som vil sørge for å holde deg i aktivitet. Noe tilleggsutstyr må påberegnes (vogn, ringsjal, bæresele, yogaball, gyngestol eventuelt stol med svikt i ryggen). Måten Baby2017 fungerer på er enkel: Dersom du ikke holder deg i aktivitet vil den utløse en grusom alarm som går igjennom marg og ben helt til du finner den aktivitetet Baby2017 vil ha utført for øyeblikket. Det kan være en tre timers trilletur med vogn, en to timers intervall med kneising i bæresjalet eller en intens hoppeøkt på yogaballen med Baby 2017 i armene. Baby2017 kommer utstyrt med egen vekt, som vil øke i størrelse etterhver som du blir sterkere. Genialt for svake korsrygger og slappe biceps.

bugaboo_mum
Typisk mammakropp utviklet med Baby2015-utgaven.

En utfordring mange mosjonister sliter med er at til tross for et par treningsøkter i uken, er resten av dagene nokså stillesittende og inaktive. Den totale mengden ikke blir tilstrekkelig for den smale midjen man ønsker seg. Med Baby2017 kan man si farvell dette problemet. Alarmen aktiveres så snart du er inaktiv i et lengre strekk, og det er særlig ettermiddag og kveldstid den er sensitiv; den tiden på døgnet da de fleste av oss er mest utsatt for å gi etter for the-noonday-demon (ironisk nok). Alarmen er ikke mulig å deaktivere. Mang en kreativ sjel har forsøkt (sukkervann, minifom, elektriske vugger, hvitt støy, svøping), men det har ennå ikke lykkes å lure aktivitetsmekanismen. Du trodde natten var forbeholdt restitusjon? Ikke med Baby2017. Du vil være oppe og forbrenne både hveteboller og sjokoladekjeks i de små timene du tidligere tilbrakte med å bygge muffinmage og ekstrahake.

Baby 2017 kommer også med en tilleggsfunksjon som suger næring direkte ut av kroppen din gjennom et par brystventiler. Men du må være snar! Bestillingstiden er på minst ni måneder, og det må påberegnes noe ventetid før bestillingen er registrert og varene pakket.

PS. Som alle andre treningsformer kommer Baby2017 også med en risiko for overbelastning. Vanlige symptomer er trøstespising og oksehunger grunnet søvnmangel og overforbruk av brystventilfunksjonen.

 

 

Reklamer

4 kommentarer Legg til din

 1. Siw sier:

  Her oppgraderte babyen automatisk, og uten min samtykke, til Baby2017. Jeg som hadde tenkt å sitte på kafé med latten min, kanelbollen og prise meg lykkelig over Sovebaby2016, mens jeg syns synd på alle andre som gikk forbi, kaldsvettende med barnevognene sine, fikk en ufrivillig kalddusj. For hun som haster forbi kafeen, det er meg.

  Likt av 1 person

 2. Kjære deg, vi er i samme båt! Jeg bestilte også Sovebaby2016, men endte opp med treningsutgaven. Jeg har vært i kontakt med kundeservice, men de viser til en klausul om at «livet» verken har garanti eller angrefrist. Hmpfr😤

  Liker

 3. Navnløse Nora sier:

  Jeg tror det er noe galt med min utgave – til tross for hyppig bruk av alarmfunksjon og brystventiler ser jeg ingen til liten effekt! Husker du nummeret til kundeservice?

  Liker

  1. Vel, jeg tror ikke det vil hjelpe, for de har lagt inn en klausul om oksehunger. Lykke til, og husk å styre langt unna bloggen til Caroline Berg Eriksen! Jeg tror hun har fått en sånn superavansert variant.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s